Om oss

Intro video DP Filtersystem

 Info video for DP Filtersystem.
 Denne videoen gir et kjapt innblikk i DP Filtersystem og hvorfor
  det kan lønne seg og bruke vårt system.

 

DP Filtersystem – din leverandør av filter
Dp Filtersystem er et nettverk av filterforhandlere i hele Norge. Sentrallager og administrasjon ligger like utenfor Haugesund. Dp Filtersystem er en av Norges ledende leverandører av filter og filterprodukter til skip, industri og maskinentreprenører.

Dp Filtersystem skreddersyr løsninger som passer like godt for store industribedrifter som for en lokal entreprenør. Vårt konsept bygger på  effektiv distribusjon, korrekt informasjon og et bredt produktsortiment.
Forhandlersamarbeidet gjør det mulig å dekke store deler av landet. I tillegg vil tilbakemeldinger fra forhandlerne gi oss unike muligheter til å oppdatere våre filter databaser.
Gjennom våre IT-løsninger vil Dp Filtersystem knytte tettere samarbeid mellom forhandlerne og deres kunder. På den måten vil forhandlerne fremstå som profesjonelle filterleverandører overfor sine lokale kunder.

Kvalitet i alle ledd

Dp Filtersystem leverer filter fra anerkjente produsenter for å sikre produkt av høy kvalitet. Våre filterlagre er tilpasset det norske marked. Våre forhandlere har derfor høy og hurtig leveringsevne.

Tilpasser kundens behov

Med 3.000 ulike filtervarianter på lager, 900.000 registrerte kryssreferanser og egen utarbeidet maskinkatalog, kan vi levere filter til det meste av utstyr som finnes på det norske marked.